ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ

11-12.11.2023

5KM

H εκκίνηση του αγώνα 5χλμ by STOIXIMAN θα δοθεί στις 08.15πμ από την Λεωφόρο Αμαλίας – στο ύψος του μεγάρου Μποδοσάκη-, με κατεύθυνση προς Σύνταγμα. Είναι η διαδρομή που επιλέγουν άνθρωποι όλων των ηλικιών για να γίνουν κομμάτι της μεγαλύτερης δρομικής διοργάνωσης που διεξάγεται στη χώρα.

10KM

Το Σάββατο πλήθος δρομέων θα βρεθεί στην εκκίνηση των 10 χλμ by OPAP για ακόμα μια φορά ξεκινώντας από την Λεωφόρο Αμαλίας (Ύψος Εθνικού Κήπου) ενώ θα τερματίσουν στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής και του απαραίτητου υλικού του αγώνα για όλους τους συμμετέχοντες θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων της διοργάνωσης, το οποίο φιλοξενείται στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do), στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου – από την Τετάρτη 8 έως και το Σάββατο 11 Νοεμβρίου.

UNIVERSITY NIGHT RUN BY OPAP

To Universities 10km Night Run – OPAP/ Νυχτερινός Αγώνας 10χλμ Πανεπιστημίων – ΟΠΑΠ, ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2022 στα πλαίσια της διοργάνωσης του Μαραθωνίου Αθήνας, με συμμετοχή Πανεπιστημίων από όλον τον κόσμο. Δικαίωμα συμμετοχής στον Νυχτερινό Αγώνα 10χλμ έχουν όλοι οι φοιτητές που διαθέτουν φοιτητική ταυτότητα, η οποία θα ζητηθεί για επίδειξη, κατά την παραλαβή του αριθμού τους (Bib Number).

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Έχοντας την οργανωτική ευθύνη του κορυφαίου αθλητικού μαζικού γεγονότος της χώρας και όχι μόνο, ο ΣΕΓΑΣ θα παρέχει για ακόμα μια χρονιά διοργανώσεις υψηλού επιπέδου ώστε δρομείς από όλο τον κόσμο να απολαύσουν την συμμετοχή τους. Ξεκινώντας το διήμερο των δρομικών event από τα 10 χλμ by OPAP, τo Universities 10km Night Run by OPAP μέχρι και την ιστορική διαδρομή του Αυθεντικού Μαραθωνίου αθλητές, δρομείς, θεατές θα γίνουν κομμάτι της μεγάλης γιορτής του.

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 1.2ΧΛΜ

Στον Παιδικό Αγώνα θα συμμετέχουν μαθητές Δ’, Ε’, ΣΤ’ τάξης Δημοτικού το σχολικό έτος 2023-2024, πιο συγκεκριμένα παιδιά γεννημένα το 2012, 2013 & 2014. Η εκκίνηση θα δοθεί επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της Βουλής. Η διαδρομή είναι επί της Βασιλίσσης Σοφίας, Ηρώδου Αττικού με κατεύθυνση το Παναθηναϊκό Στάδιο. Ο τερματισμός θα γίνει στο Παναθηναϊκό Στάδιο.